Neugodno buđenje za političara iz susjedstva: Bačena mu bomba u dvorište, bilo je i pucnjave

Ilustracija: Pixabay

Neugodno buđenje imao je političar iz Bijeljine, Milan Bujinović. Naime, netko je bacio bombu u dvorište njegove kuće u naselju Pet jezera. Policija je tijekom subote ujutro dobila više dojava građana o tome da su nepoznati počinitelji pucali iz vatrnog oružja u nekoliko navrata, a sve je začinila i dojava o neeksplodiranoj napravi u dvorištu Bujinovićeve kuće.

Policija je izašla na mjesto zbivanja te obavila očevid i izvijestila dežurnog tužitelja o svemu, javlja ATV. U međuvremenu, iz Policijske uprave Bijeljina potvrđeno je da su uhićene dvije osobe, koje se povezuju s ovim napadom.

Bujinović je, inače, bivši zastupnik Partije demokratskog progresa u Skupštini Bijeljine, a trenutno je član Narodnog fronta. Iako policija još uvijek istražuje motive napada, Kurir piše kako je tamošnju javnost nedavno potresla javno objavljena prepiska bliskog prijatelja gradonačelnika Bijeljine, koji je s nepoznatom osobom razmjenjivao eksplicitne fotografije.



Portal Faktor.ba piše da jutrošnji incident nema veze s Bujinovićevim političkim angažmanom. Do pucnjave, a umalo i eksplozije, navodno je došlo nakon što se njegov sin posvadio s grupom mladića.

Gasi se još jedna poznata hrvatska tvrtka: Hranila je 5000 obitelji, a sad joj brišu ime

Komentari