Neuništivi Ronaldo ponovno obilježio kolo u Ligi prvaka

Cristiano Ronaldo strijelac za pobjedu Manchester Uniteda u 95. minuti utakmice

Manchester United se teško izborenom pobjedom vratio u igru za prolazak skupine F u Ligi prvaka, nakon što su preokretom pobijedili Villarreal rezultatom 2:1 na Old Traffordu. Nakon iznenađujućeg poraza u prvom kolu od Young Boysa u gostima, United je trebao osvojiti prve bodove i to protiv momčadi koja im je prošle sezone nanijela poraz u finalu Europske lige.

Gosti su poveli preko Paca Alcacera (53), izjednačio je Alex Telles (60), a gol odluke zabio je Ronaldo u petoj minuti nadoknade. Bio je to njegov rekordni 178. nastup u Ligi prvaka i rekordni 136. gol. U nokaut fazi Lige prvaka postigao je čak 68 golova.
Do ove večeri CR7 je rekord po broju nastupa dijelio sa legendarnim španjolskim golmanom Ikerom Casillasom. Ronaldo je 101 nastup u LP upisao u dresu Real Madrida, 54 za Manchester United, te 23 u dresu Juventusa.
U drugom susretu skupine F talijanska Atalanta je u Bergamu pobijedila Yong Boyse sa 1-0. Pogodak odluke zabio je talijanski reprezentativac Matteo Pessina u 68. minuti, nakon otete lopte i ubačaja Kolumbijca Duvana Zapate.
Atalanta vodi sa četiri boda, ManU i Young Boysi imaju po tri boda, a Španjolci jedan bod.

U skupini G RB Salzburg je pobijedio Lille sa 2-1. Oba gola za domaćine zabio je Adeyeni i to oba s bijele točke (35, 53), dok je za Lille zabio Burak Yilmaz (62).
Luka Sučić je za Salzburg igrao do 70. minute, dok je za goste branio Ivo Grbić.
U drugom susretu Wolfsburg i Sevilla su odigrali 1-1.
Domaćin je poveo u 49. minuti golom Renata Steffena, a izjednačio je Rakitić iz kaznenog udarca u 87. minuti.
Na ljestvici vodi Salzburg sa četiri boda, Sevilla i Wolfsburg imaju po dva boda, a Lille je na začelju s jednim bodom.

U susretu 2. kola H skupine nogometne Lige prvaka Juventus je u Torinu pobijedio europskog prvaka Chelsea sa 1-0, dok je Benfica u susretu E skupine u Lisabonu deklasirala Barcelonu sa 3-0.



U susretu G skupine Wolfsburg i Sevilla su odigrali 1-1, a za goste je pogodak zabio hrvatski nogometaš Ivan Rakitić iz kaznenog udarca u 87. minuti.
Dvoboj između Juventusa i Chelsea donio je dva različita poluvremena. Nakon ne pretjerano kvalitetnog prvog dijela, Juve je poveo već u desetoj sekundi nastavka. Torinska “Stara dama” je krenula s centra, lopta je došla do Bernardeschija koji je proigrao Chiesu, a ovaj zakucao pod gredu za vodstvo domaćina.

 

https://www.youtube.com/watch?v=iZHpB0mwW-I&t=4s

Komentari