Nikola Grmoja poslao poruku šefu HEP-a: “Bolje bi mu bilo da kupi toplu pidžamu…”

Foto: Facebook

Državni inspektorat se očitovao o slučaju šefa HEP-a Frane Barbarića. Podsjetimo, Državni inspektorat naložio je Barbariću da ukloni bespravno nadograđeni objekt na Hvaru, na poljoprivrednom zemljištu te mu je izdao i novčanu kaznu jer to nije učinio, prenosi N1.

“Građevinska inspekcija Državnog inspektorata u inspekcijskom postupku utvrđuje činjenice. U svim slučajevima u kojima je u inspekcijskom postupku utvrđena bespravna gradnja, građevinska inspekcija poduzima mjere sukladno zakonskim propisim Republike Hrvatske.

S obzirom na navedeno predmetno ni na koji način nije i ne može biti tema jeftinog politiziranja u javnom prostoru čime se pokušava obmanuti javnost neistinama, polu informacijama i u konačnici paušalnim i ne potkrijepljenim izjavama”, poručili su iz Državnog inspektorata.

Mostov zastupnik Nikola Grmoja ponovno je komentirao Barbarića i aferu ‘plin za cent’.



“Bolje bi mu bilo da kupi toplu pidžamu s obzirom na činjenicu da je kao prvi čovjek HEP-a kupovao plin po 47 eura, a onda ga prodavao za jedan cent tajkunu Vujnovcu, nego da u smiješnim istupima pokuša uvjeriti javnost da mi koji smo razotkrili pljačku HEP-a, koji smo zaustavili daljno čerupanje HEP-a radimo za neke privatne interese, a on je eto taj koji štiti HEP i javni interes”, poručio je Grmoja.

Komentari