Nino Raspudić iznenadio Stankovića ekskluzivom: ‘To će se dogoditi idući tjedan’

Foto: Screenshot/HRT

Saborski zastupnik Nino Raspudić gostovao je u emisiji “Nedjeljom u 2” Aleksandra Stankovića te govorio o aktualnim političkim temama te o svojem članstvu u Mostu.

Stanković ga je pitao je li postao članom Mosta. “Jeste li član Mosta ili niste, jeste li postali službeno član stranke”?

Raspudić postaje član Mosta
“Evo imam ekskluzivu, idući tjedan dobit ću stranačku iskaznicu”, odgovorio je Raspudić i pomalo iznenadio voditelja.

“Predsjednik Mosta rekao je da su svi u predsjedništvu Mosta skloni tome da me se predloži za predsjedništvo Mosta”, rekao je Raspudić i nastavio: “To znači da počinje iskorak, kako u mom djelovanju, tako i u djelovanju Mosta”, naveo je.



Time je komentirao pisanja nekih medija da nije član Mosta usprkos tome što na stranicama Sabora piše da se priključio stranci u siječnju 2023. godine.

‘Trebamo vojsku na granici’
Raspudić je napomenuo kako se slaže s čelnikom Mosta Božom Petrovom, koji je rekao kako na granicu treba poslati vojsku zbog problema s migrantima.

“Situacija je očajna. Ljudi inače tamo teško žive, a danas proživljavaju strah. Vidimo što se događa na zapadu Europe i mi to ne želimo. Očito je da sama policija ne može čuvati granicu i smatramo da na najproblematičnijim točkama treba stati vojska. Vojsku trenutno koriste i Bugarska i Francuska. Ako vam netko hoće na silu ući u državu, odgovori se silom”, rekao je.

Stanković ga je pitao ne bi li to značilo ubojstvo nedužnih ljudi.

“Kako može biti nedužan čovjek koji čini kazneno djelo. Neka dođe na granični prijelaz i pokaže dokumente, ako ih ima”, rekao je Raspudić.

Stanković ga je u jednom trenutku upitao smatra li da Peđa Grbin može biti premijer, na što mu je Raspudić kratko odgovorio – Ne.

Komentari