NINO RASPUDIĆ OTKRIVA SVE O IZBORIMA ‘Ovim hororom onemogućene su nove opcije, očekujem socijalne nerede i nestabilnost’

Facebook

Kolumnist Večernjeg lista i filozof Nino Raspudić otkrio nam je sve o svojem angažmanu na izborima te što očekuje u narednom razdoblju u političkoj areni. Iako se tjednima nagađa kako Raspudić ide na listu Domovinskog pokreta Miroslava Škore, a mi smo pisali kako je u najozbiljnijim razgovorima s MOST-om, kolumnist nam je dao do znanja da on na ove izbore neće izaći.

“Ne idem na izbore, to mogu potvrditi. Istina je da sam bio u kombinacijama i pregovorima, ali onog trenutka dok sam shvatio svrhu Stožera, upalio mi se alarm. U ovakvim uvjetima, u izborima koji će se održati preko noći, nemoguće je profiliranje bilo kakvih novih političkih opcija i lica”, rekao je Raspudić. Poznati analitičar smatra da tko god osvojio vlast, neće se dobro provesti te da nas očekuje vrlo loša i nestabilna situacija.

Sve opcije na stolu?

Raspudić očekuje čak i socijalne nerede.

“Onog trenutka dok se počelo crtati članove Stožera po prozorima, shvatio sam da se radi jedan prikriveni politički PR. To znači da je svrha Stožera politička. No, tko god osvoji vlast, neće se dobro provesti jer čeka nas jedno vrlo teško razdoblje. Ekonomija je u velikim problemima, vrlo vjerojatno imat ćemo socijalne nerede”, zaključio je Nino Raspudić.



Iako je kolumnist Raspudić opovrgnuo glasine da ide na listu za Sabor, pouzdani izvori iz MOST-a rekli su nam da su i dalje sve opcije na stolu…

Komentari