‘NISU HOMOFOBIČNI’ Let 3: Rekli su nam kako smo previše obučeni za Eurosong i da pokažemo jaja

Foto: Damir Škomrlj / Cropix

LET 3 je nakon 10 godina održao koncert u dubrovačkom klubu Revelin, a tim su povodom progovorili i o pripremama za Eurosong, na kojem će se ove godine natjecati s pjesmom Mama ŠČ!.

“Same reakcije, pa i brojke pregleda i preslušavanja, ako su te brojke mjerilo, idu nam u korist. To nas veseli. Dat ćemo sve od sebe kako bismo tamo, u uvjetima koje ćemo imati, jer – hej, mi idemo u Liverpool na Eurosong, napravili najbolje što možemo. Ako nam to pođe za rukom, rezultat neće izostati”, rekao je Prlja u razgovoru za Dubrovački dnevnik.

Mrle je priznao kako su im neki fanovi rekli da su “previše obučeni” za Eurosong.

“Rekli su nam kako smo previše obučeni, a kako se na Eurosongu ne treba skrivati ništa. Oni su nam rekli kako su ipak jedna otvorena televizija za takve stvari, kako nisu toliko klaustrofobični i homofobični, nego kako tamo treba pokazati jaja. Rekli su nam – nemojte nositi gaće, nismo mi tako konzervativna sredina, kod nas se pokazuju jaja. To je nama osjećaj kao da idemo doma.”Priznali su i da još nisu preslušali pjesmu srpskog predstavnika Lukea Blacka.

“Zanimljivo je što je momak iz Čačka (Let 3 ima album koji se zove Bombardiranje Srbije i Čačka). To mi je super! Svemir je ponekad toliko pravedan. Let 3 i momak iz Čačka istu večer će nastupati u polufinalu Eurosonga. To je nešto baš predivno.”

 

Komentari