NIŽU SE REAKCIJE! Grmoja: Vrijeme je da padne i korumpirana Vlada i da se raspišu novi izbori

Foto: Vlado Kos/Cropix

 

Nižu se reakcije javnosti na pretragu kuće ministra graditeljstva Darka Horvata.

U subotu ujutro policija je upala u stan ministra Horvata. Uz njegovo ime spominju se i još neka imena aktualnih ministara, ali i jednog nekadašnjeg. Vlada se zasad nije izjasnila po tom pitanju, piše Dnevnik.hr.

Naravno, rekacije na društvenim mrežama nisu izostajale.



“Bahati Andrej Plenković poručio je nama mostovcima da možemo stajati na trepavicama i da unatoč tome neće smijeniti nijednog ministra. Takve akrobacije nam uopće nisu nužne, dovoljno je ujutro otvorit portale. Samo što Darko Horvat i Tomislav Ćorić neće izgleda samo iz Vlade nego će i u zatvor. Pada Horvat, pada Ćorić čiji smo opoziv pokrenuli, vrijeme je da padne i korumpirana Vlada i da se raspišu novi izbori”, napisao je Nikola Grmoja (Most).

Marin Miletić (Most) je pak naveo da premijer mora dati ostavku.

“Premijer Plenković mora dati ostavku! Dajte nam nove izbore. Ne prođe niti jedan dan bez neke afere, niti jedan tjedan bez velike afere krađa i muljavina! Policija je u stanu ministra Horvata, istražuju se još neki ministri! Dajte nam nove izbore! Sve je jasno: i Plenković mora kao i Sanader – otići! Hrvatska je zagušena korupcijom i mafijaškom hobotnicom! Svako jutro kada se probudimo uz kavu čitamo o novim krađama! Dosta vas je više! Dosta vas je jednom za svagda! Ovo stanje je neodrživo. Ovakva Vlada Andreja Plenkovića mora otići”, objasnio je na Twitteru.

Krešo Beljak (HSS) nije propustio priliku komentirati današnje događaje. “Ne prijelomna, nego svakodnevna vijest. Nebo je plavo, ljeti je vruće, zemlja je ravna ploča, ministre istražuju, HDZ i dalje uvjerljivo vodeća stranka. Sve je isto baš kao i svaki drugi dan”, napisao je.

Komentari