Noćna potjera u Zagrebu: Probio rampu na Lučkom, divljao ulicama i zabio se u policiju

FOTO: HINA/Dario Grzelj

Prema neslužbenim informacijama, krijumčar je u kombiju prevozio migrante i bježao policiji. Po nekim dijelovima Zagreba, navodno je vozio u suprotnom smjeru i zabio se u policijski automobil.

Još jedna potjera za krijumčarem migranata dogodila se kod Bregane Pisarovinske. Vozač je navodno pobjegao u šumu, a ravnatelj Klaićeve bolnice Goran Roić potvrdio je za danas.hr da su nešto prije ponoći zaprimili troje maloljetnih pacijenata u dobi od 14, 10 i sedam godina iz prometne nesreće kod Pisarovine.

Nakon pregleda i obrade otpušteni su, te nisu zadobili teže ozljede. Još jedna noćna potjera s četvrtka na petak, isto tako dramatična, završila je privođenjem na Kustošijanskoj cesti, gdje se vozač zabio u policijski automobil.

Prema neslužbenim informacijama, krijumčar je u kombiju prevozio migrante i bježao policiji. Po nekim dijelovima grada, prema pisanju medija, vozio je u suprotnom smjeru, a navodno je probijena i rampa na Lučkom.



Nera Simic/Cropix

Potjera završila prometnom nesrećom

Filmska potjera završila je na Kustošijanskoj ulici u Zagrebu blizu križanja s Ilicom sudarom policijskog vozila i kombija zbog čega je dio Kustošijanske zatvoren za promet zbog policijskog očevida, javlja Večernji list.

Šokantni detalji napada na vozačicu ZET-a: Cipelarila ju djevojčica mlađa od 14 godina

Kombi s migrantima se zabio u policijski automobil, a neslužbeno, ozlijeđenih, barem teže, nema. Isto tako, neslužbeno, migranti su se nakon sudara dali u bijeg.

Komentari