Nova stranka “Pravo i pravda” pozvala suverenističke stranke na ujedinjenje

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Mislav Kolakušić predstavio je zajedno s Viliborom Sinčićem i Ivanom Lovrinovićem stranku “Pravo i Pravda” s kojom će izaći na parlamentarne izbore.

Na prvom Kongresu novoosnovane stranke predstavili su smjernice programa i pozvali suverenističke stranke na ujedinjenje.

“Naši birači su birači suverenističkih opcija koji žele čvrstu i Hrvatsku u našem, našu Hrvatsku, koji ne žele da budemo mala kolonija neke nove Europske unije. EU je bila dobra ideja,ali EU sada vode globalistički fondovi. Moraju izaći zajedno, ja se tome nadam i ja vjerujem u to, ja znam da tu postoji zdravog razuma i da nećemo izlaziti svatko za sebe na izbore i da ćemo izaći zajedno – Domovinski pokret, Most, Hrvatski suverenisti, Odlučnost i pravednost, Pravo i pravda i da ćemo biti relativni pobjednici izbora kojima će Milanović morati dati priliku da sastavimo vlast”, istaknuo je predsjednik novoosnovane stranke Pravo i pravda Mislav Kolakušić.

Marko Todorov / CROPIX

Milanović iznenadio kandidaturom za premijera 

Izbori za zastupnike u Hrvatskom saboru održat će se u srijedu 17. travnja 2024. godine, objavio je predsjednik Republike Zoran Milanović dan nakon što se raspustio Sabor.



Predsjednik RH Zoran Milanović se, par sati nakon što je objavio iznenađujući datum izbora, neočekivano pojavio u centru Zagreba na presici SDP-a zajedno sa Peđom Grbinom.

Grbin o kandidaturi Milanovića na izborima: ‘Nema formalno-pravne zapreke da on bude na našoj listi’

Komentari