NOVI NATJEČAJI Tomašević raspisuje natječaje za tri pročelnička mjesta

U srijedu se otvaraju natječaji za tri pročelnička mjesta u Gradu Zagrebu, najavila je Danijela Dolenec, zamjenica zagrebačkog gradonačelnika na redovnoj konferenciji za novinare. Dodala je kako će sve informacije biti od srijede dostupne na stranicama Grada i u Narodnim novinama.

Tri ureda za koji se traže novi pročelnici su Ured gradonačelnika, Gradski kontrolni ured te Ured za upravljanje imovinom. Natječaj će trajati dva tjedna. Osnovni uvjet je stručna sprema magistra i pet godina iskustva na odgovarajućim poslovima.

“Svi kandidati koji zadovolje uvjete bit će pozvani na testiranje i na intervjue kako je propisano zakonom. Sve informacije dostupne su na stranicama grada”, rekla je dogradonačelnica.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević je istaknuo kako će se treća sjednica Gradske skupštine održati 30. rujna, a na dnevnom redu će se, među ostalim, naći rebalans proračuna.



“Idemo na rebalans fiktivnog proračuna”, naglasio je Tomašević.

Zašto fiktivan? Kako je pojasnio, riječ je o fiktivnom proračunu jer bivša vlast nikad nije planirala prodati tri vrijedna zemljišta, što su najavili i uvrstili u prihodovnu stranu proračuna.

“Uštedjeli smo 400 milijuna kuna. Više od toga nije bilo moguće jer smo imali samo pola godine”, zaključio je Tomašević.

Komentari