OBJAVLJENI PODACI O FINANCIRANJU MOŽEMO Domovinski pokret tvrdi: Iz proračuna su izvukli stotine milijuna kuna

Platforma Možemo otkazala je sučeljavanje s Domovinskom pokretom, kako navode iz ove stranke, nakon što su objavljeni dokumenti o financiranju platforme. 

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Zagreba Danijela Dolenec (MOŽEMO) otkazala je sinoćnje unaprijed dogovoreno sučeljavanje na N1 televiziji s kandidatkinjom za zamjenicu gradonačelnika gđom Anom Lederer (Domovinski pokret)!

Dogodilo se to nakon što su objavljeni prvi dokumenti i podaci o najvećem korupcijskom skandalu svih vremena u Hrvatskoj, o izvlačenju stotina milijuna kuna od strane tzv. udruga civilnog društva i lažnih instituta iz proračuna Grada Zagreba i državnog proračuna, te nakon što su objavljeni dokumenti koji jednoznačno dokazuju da je šef stranke MOŽEMO i kandidat za gradonačelnika Tomislav Tomašević sebi isplaćivao plaću od 27 000 kuna bruto, plus putne i sve druge troškove dodatno.



Otkazivanje nastupa se dogodilo i nakon što je u javnost izašlo da su Rada Borić, Teodor Celakoski, Sandra Benčić i drugi MOŽEMO prvaci preko udruga organiziranih u koruptivnu mrežu nikada viđenih razmjera, sebi i svojim suradnicima, redom iz tzv. MOŽEMO aktivističke skupine, isplaćivali ogromne plaće i honorare i dijelili među udrugama “donacije” kako bi prikrili trag novca, na način na koji rade Cosa Nostra i karteli.

U ovoj aktivističkoj skupini su očito oči u strahu od suočavanja s nepobitnim ČINJENICAMA. Ovime pozivamo gđu Dolenec na javno sučeljavanje s gđom Lederer – danas u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. Pozivamo i sve građane Zagreba da pogledaju snimku razgovora s gđom Lederer na N1 i da dobro promotre koje i čije ruke pišu lijepe parole koje su zavele dio birača, a koji očito nisu bili upoznati s pravim karakterom skupine koja je, koliko je do sada poznato, iz proračuna izvukla stotine milijuna kuna”, napisali su na Facebooku.

Komentari