Oglasio se Severinin bivši i osuo paljbu: ‘Kod majke ne mora u školu, može igrati igrice cijeli dan’

Ronald Gorsic/Cropix

Nakon što je u javnost procurila informacija da je naša pjevačica Severina Vučković ostala bez skrbništva nad sinom Aleksandrom, odnosno da prema posljednjoj pravnoj uputi skrbništvo nad djetetom u potpunosti dobiva otac, srpski poduzetnik Milan Popović, više puta smo pokušali stupiti u kontakt s gospodinom Popovićem kako bi nam prokomentirao određene navode koji su izneseni u javnosti. No, kako je riječ o vrlo osjetljivoj pravnoj bitci, Popović je odbio komentirati bilo što vezano za njegovu borbu za skrbništvo nad sinom, a nije htio komentirati ni Severinine izjave.

U javnom prostoru mnogi su stali na stranu naše pjevačice, a često su se mogle vidjeti i čuti poruke poput: ‘Vratite dite materi’ ili ‘Samo je jedna majka’. To su riječi koje je Milan Popović ipak odlučio komentirati i time, na neki način, prekinuti šutnju.

” “Jedna je majka”. A očeva ima više komada, što li?” zapitao se Milan Popović na svom Facebook profilu. Njegova objava, logično, nije mogla proći bez reakcija, što pozitivnih, što negativnih, na koje Popović još nije reagirao. Njegova objava uspjela je izazvati i svađu u kojoj se oglasila gospođa koja tvrdi da je bolje upućena u obiteljsko stanje Severine i Popovića, prenosi Dnevno.hr.

Može biti slika sljedećeg: tekst



“Išla sam Aleksandru na babinje, njemu je bolje kod oca”

“Da majka je jedna Popoviću, a i otac, ali ti nisi otac, da jesi ne bi uništavao majku svoga djeteta, jedan dan će ti dijete sve ovo čitati i neće te htjeti vidjeti”, poručila je Popoviću jedna pratiteljica, na što se oglasila gospođa koja je najprije napisala kako je Milan Popović cijelu obitelj smjestio u Zagreb zbog sina Aleksandra, a na opasku prve pratiteljice koja se obrušila na Popovića ustvrdila je kako je Severini i Popoviću ‘držala svijeću’.

“Milana poznajem i prije Severine. I ona mi je bila jako draga, jer poznajem i nju. Išla sam Aleksandru na babinje. Ja ne kažem da ona ne voli svog sina, ali je njemu bolje kod oca. Sad, možda nije, jer ide linijom manjeg otpora, ne mora ići u školu i može igrati igrice po cijeli dan, kad je kod majke. Znate, kad je kod oca, taj otac radi zadatke i uči s njim. Nije uzeo profesora nego ga podučava on. I preslušava. Bavi se njime. I Igor Kojić se bavio njime, zato ga Aleksandar i voli i zato su se Milan i Igor sprijateljili. Ja nikad ne sudim o nečemu što mi nije poznato”, poručila je gospođa koja je stala u Popovićevu obranu, a poduzetnik nije reagirao niti na taj komentar.

Foto: Dragan Mijatović

Bilo je i onih koji su zaključili da su otac i majka jednako važni djetetu, ali su iskazali strah od toga što će sve dug sudski proces donijeti cijeloj obitelji i s kakvim traumama će se kasnije morati nositi.

“Ne smatram da je jedna majka isto je i jedan otac, sada ovisi tko je kakva majka, a tko kakav otac… Ja sam za svog bila vezana jako dok je bio živ. Nažalost, nije bio dugo u mom životu, 14 god, ali sam ovakva zahvaljujući njemu. Svaka čast i mojoj mami volim je najviše na svijetu, ali tata je meni bio centar”, “Sve u svemu tužno. Nema u ovoj priči pobjednika. Svi gube. Tužno.”, još su neki od mišljenja Popovićevih pratitelja.

Severina se obratila Vedrani Rudan: ‘Radosti, stižem ti u subotu, dođi do mene ako smiješ’

Komentari