OPREZ Vlažni i skliski kolnici, magla u planinskom dijelu i biciklistička utrka

Iz HAK-a pozivaju na oprez zbog mjestimice vlažnih i skliskih kolinika, a nastavlja se i višežupanijska biciklistička utrka.

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski. Magla smanjuje vidljivost ponegdje na cestama u unutrašnjosti te u Lici i Gorskom kotaru.

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama te pojedinim graničnim prijelazima. Zastoji su mogući na dionicama cesta gdje traju radovi.

Radovi na A2 i DC404

Večeras i tijekom noći do sutra ujutro, očekuju se radovi na A2 Zagreb-Macelj te u tunelu Pećine, zbog čega će spomenute dionice biti zatvorene.



Od 20:00 do 05:00 ujutro na autocesti A2 Zagreb-Macelj prekida se promet između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera (obilazak državnom cestom DC1). Također od 22:00 do 05:00 ujutro zbog radova u tunelu Pećine prekida se promet državnom cestom između čvora Vežica i šetališta Andrije Kačića Miošića (DC404) u Rijeci.

Nastavak biciklističke utrke

Danas se vozi 2. etapa biciklističke utrke Cro race od 11:30 do 17:30 sati na cestama Karlovačke i Ličko-senjske županije od Slunja do Otočca. Na prometnicama kojima se kreće utrka na snazi je privremena regulacija prometa uz prisutnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije.

Od 1. listopada do 15. studenog zbog radova bit će zatvorena državna cesta DC501 između Oštrovice i Meje. Obilazak je autocestama A6 i A7 (čvor Oštrovica-čvor Orehovica-čvor Hreljin).

I dalje kaotično na Selskoj

Zbog puknuća vodovodne cijevi prekinut je promet u Zagrebu u Selskoj cesti između Krapinske i Ozaljske (od ranije je u prekidu promet od Ozaljske do Zagrebačke avenije). Vozače molimo za strpljenje i korištenje obilaznih pravaca: Zagrebačka avenija – Savska – Ulica grada Vukovara – Ozaljska ili Zagrebačka avenija – D. Golika – Tomislavova – Zagorska – Selska i obratno.

Na graničnim prijelazima danas nema zabilježenih dužih čekanja.

Komentari