Opsadno stanje u Zagrebu, došlo je do pucnjave: Krikovi odjeknuli ulicom

Ilustracija: Ranko Suvar/Cropix

U blizini Kvaternikovog trga u Zagrebu već neko vrijeme traje opsadno stanje, a Livadićeva ulica puna je policijskih vozila. Policija javlja kako je u 7.25 sati u stanu muškarac ispalio hitac iz vatrenog oružja i ozlijedio članicu obitelji.

Policijski službenici ozlijeđenu su ženu izvukli iz stana, a pružena joj je liječnička pomoć. Nažalost, prema najnovijim informacijama policije žena je preminula u bolnici.

Foto: Hina

Krikovi odjeknuli ulicom

U tijeku je policijski očevid na mjestu događaja kako bi se utvrdile sve okolnosti nakon kojih će biti poznato hoće li muškarca teretiti za pokušaj ubojstva ili za neku drugu blažu kvalifikaciju djela. Također, oružje iz kojeg je pucano nije poznato je li bilo legalno ili nije.

“Što se odvijalo u tom stanu, ne znam. Znam samo da sam jutros vraćajući se iz pekare, kroz prozor začuo stravični ženski krik i koji se, kroz plač, ponavljao u nekoliko navrata zatim. Nakon možda 10-ak minuta u ulicu je došla policija pod sirenama, došli su i specijalci te su nas tjerali da se maknemo, a oni su otrčali u zgradu”, rekao je za Jutarnji jedan stanar Livadićeve. Druga stanarka kaže da je još sinoć iz te zgrade čula prepirku muškog i ženskog glasa, ali da nije uspjela razaznati o čemu je točno bila svađa.



“Čula sam kako policajci tješe ozlijeđenu osobu dok su ju izvodili iz ulaza van da je sigurna i da će sve biti u redu. Ne poznajem gospođu te se nadam da će gospođa biti dobro, a počinitelj uhićen i pravedno kažnjen. Sramota je kako danas olako se diže ruka na drugoga pa i kad je član obitelj u pitanju”, zaključuje stanarka.

Tijelo malene Danke još nije pronađeno: Bacili su je na deponij kao da bacaju smeće

Komentari