Osječko-baranjska policija uhitila dvojicu osumnjičenika zbog uzgoja marihuane između Nemetina i Sarvaša

Ilustracija

Osječko-baranjska policija uhitila je 40-godišnjeg i 41-godišnjeg osumnjičenika, koje se tereti da su na javnoj površini između Nemetina i Sarvaša zasadili više od 20 stabiljika marihuane, izvijestila je policija u subotu.

Osumnjičenici su uhićeni na šumskom području između Nemetina i Sarvaša, a sumnja se da su, od lipnja do 25. kolovoza ove godine, na javnoj površini između ova dva mjesta zasadili 23 stabljike biljke konoplje, koje su redovito obilazili i tretirali.

Pretragom doma 41-godišnjaka, temeljem naloga osječkog Županijskog suda, policija je pronašla više boca u kojima su se nalazila sredstva za uzgoj biljaka i jednu stabljiku marihuane od 25 centimetara.

U pretrazi doma i osobnog automobila 41-godišnjaka u Brijestu, policajci su pronašli reflektor sa 3,5 metara kabla s pripadajućim raznim elektroničnim uređajima, aluminijsku platnenu foliju te nekoliko grama marihuane.Utvrđeno je također da je 41-godišnjak u svom domu, u više navrata, omogućio konzumaciju marihuanue 40-godišnjem suosumnjičeniku.



Protiv dvojice uhićenika slijedi kaznena prijava osječkog Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje u kaznena djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i omogućavanja trošenja droga, navode u policiji.

Komentari