OTAC IH OČAJNIČKI POKUŠAVAO SPASITI! Poznati detalji stravične tragedije: Najmlađe dijete imalo je samo 6 mjeseci

Foto: Twitter

Objavljeni su detalji stravične tragedije u Novom Pazaru, u kojemu je u nedjelju četvero djece stradalo u požaru obiteljskog stana.

U stanu u kojemu se razbuktao požar spasioci su otkrili četiri djeteta koja su najvjerojatnije umrla od gušenja ugljikovim monoksidom, dok su u susjednoj sobi pronađeni ozlijeđeni majka i otac. Oni su prevezeni u bolnicu, gdje su im konstatirane opekotine drugog, trećeg i četvrtog stupnja.

Otac poginule djece je Egipćanin, a majka Bošnjakinja, a poginuli su blizanci stari tri godine, dijete od dvije godine i beba od tek šest mjeseci, piše sandzakdanas.rs. Djecu su navodno željeli spasiti susjedi i prolaznici, no vatra u stanu u prizemlju je bila prejaka, a nije im uspio pomoći ni očajni otac. On je navodno pokušao spasiti djecu preko terase, ali nije uspio probiti vrata koja su se zaglavila.

“Grijali su se na peć i grijalice na struju. Znate kako to ide, stvari ostavljaju da se suše, vjerojatno se nešto zapalilo. Majka djece je moja sestra, udana je za Egipćanina. Djece im više nema, a i oni su u teškom stanju”, rekao je za sandzakdanas.rs jedan od članova obitelji.



Komentari