PA DOKLE VIŠE! Učenica iz Srbije u ruksaku nosila nož i bilježnicu s popisom: Roditelji u šoku

Foto: Twitter

U beogradskoj Osnovnoj školi “Milena Pavlović Barili” učenica prvog razreda nosila je u ruksaku nož i bilježnicu s popisom imena učenika iz razreda koje je, kako tvrde neki roditelji, navodno planirala ubiti.

Majka jednog od učenika s popisa kaže da su jako uznemireni i u strahu, posebno nakon masovnog ubojstva koje je počinio učenik sedmog razreda škole.

“Problem kod te učenice vidjeli smo prije više od godinu dana, kada su učenici primijetili da je počela nositi nož u školu. Uplašena djeca potom su ispričala roditeljima, ali i razrednici te školskoj psihologinji, koja je kasnije obavijestila ravnatelja. I ne samo to, djeca su primijetila da se djevojčica samoozljeđuje. Svi su bili zabrinuti zbog toga jer je inače odlična učenica, ali je dosta tiha, šutljiva, povučena i rijetko se s kim druži. Nakon prijave je prestala nositi nož. Međutim, prije nekoliko dana učenica je u ruksaku pronašla bilježnicu u kojoj je s jedne strane bilo ispisano pet-šest imena i prezimena učenika iz razreda, a sa strane je bio nacrtan nož. Ime tog učenika također je bilo na tom popisu. Uplašio se i odmah fotografirao sve što je zatekao. Rekao je to svojim roditeljima, a onda su oni obavijestili ostale”, rekao je jedan otac, prenosi Pink.

Zabrinuta majka jednog učenika kaže da su ona i suprug bili šokirani kada su pročitali popis i na njemu vidjeli ime svog djeteta.



“Slučaj smo prijavili razrednici, a zatim su o svemu obaviješteni psiholog i ravnatelj škole. Također, reagirala je i policija te je, kako doznajemo, postupak u tijeku. Ono što su nam klinci rekli je da je ovo navodno drugi put da je napravila popis učenika za strijeljanje. Vjeruju da je možda motiv za to ljubomora, ali kažu i da je na papiru bilo i ime njezine najbolje prijateljice”, tvrdi majka.

Prema njenim riječima, roditelji i djeca su posljednjih dana u stalnom strahu i smatraju da djevojčica ima ozbiljan problem koji se mora riješiti i da nadležni moraju reagirati.

“Takve probleme ne treba gurati pod tepih. Djevojčica nosi nož u školu i vuče noževe i vjerojatno ima problem. Tražili smo roditeljski sastanak s razrednicom, ali još nije zakazan”, kaže.

Komentari