Pa ovo je strašno: Maloljetnik u BIH ukrao mamin BMW i pokosio dvije cure

Foto: Vlado Kos / CROPIX

U petak poslijepodne jedan je maloljetnik u Sarajevu sjeo za mamin BMW te je zbog prevelike brzine udario dvije djevojke u naselju Hrasno. Kako doznaje portal Klix, 17-godišnji tinejdžer je uhićen u večernjim satima. Auto je vozio bez položenog vozačkog ispita.

Dvije djevojke hodale su stazom u trenutku kada ih je maloljetnik udario autom. Djevojke su odmah prevezene u bolnicu, a jedna od njih je teško ozlijeđena. Ozlijeđene djevojke imaju 22 godine.

Nije bio pod utjecajem alkohola
Ovaj maloljetnik vozio je BMW svoje majke i nije bio pod utjecajem alkohola ili droge u trenutku testiranja nakon što je skrivio nesreću. Klix doznaje da je tinejdžer policiji odmah rekao da je on vozio.

Učenik je uhićen zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa.



Uletio u zavoj
BMW je naletio na djevojke u Ulici Topal Osman-paše, kod slastičarnice Palma u Sarajevu. Auto je završio na zelenoj površini, a svjedoci nesreće rekli su da su djevojke ozlijeđene kada je auto iz kružnog toka uletio u zavoj velikom brzinom. Pretpostavlja se da vozač nije kočio.

Građani su odmah pozvali hitnu pomoć i policiju. Vozač i suvozač ostali su na mjestu nesreće na koje je brzo stigla i odvjetnica maloljetnika, piše Klix.

Policija odvjetnici nije dopustila pristup klijentu do kraja očevida.

Komentari