Pavić: Htio sam poklonima za ministre EU-a dati osobni touch

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Još uvijek aktualni ministar regionalnog razvoja i fondova EU, prema pisanju portala Telegrama osobnom je karticom kupovao vina, parfeme i dezodoranse, a potom od Ministarstva tražio refundaciju tih troškova.

Kaže da je uobičajeno da se tijekom predsjedanja dužnosnicima uručuju protokolarni pokloni.

“S obzirom na to da najviša razina nije sudjelovala na konferenciji u Zagrebu, mi smo odlučili poslati poklone poštom. Ja sam se osobno htio zahvaliti svima koji su sudjelovali”, ističe Pavić.

Ističe kako je svaki ministar ili ministrica dobio/dobila poklon. “Za 5 ili 6 ministara sam ja još osobno nadopunio poklone, htio sam dati jedan osobni touch i bit će uručeno kolegama”, objašnjava Pavić.



Pavić kaže kako je to kupovao osobno za kolege jer je htio da to bude osobni poklon. “Niti sam imao kreditnu karticu Ministarstva, niti sam ikad poklone refundirao na privatni račun”, rekao je.

Rekao je kako Ministarstvo može poslati popis o kojim se točno dužnosnicima radi. “Radi se o 26 ministara kohezije. Ne vidim nikakav problem. Uobičajena procedura je da se daju osobni pokloni”, veli Pavić za N1.

Komentari