PAVLIČEK MAHAO HDZ-OVOM ISKAZNICOM: ‘Neke stvari se ne mogu kupiti novcem, a za sve ostalo vam je potrebno ovo’

Foto: Saborska Tv

Marijan Pavliček, saborski zastupnik iz Kluba Hrvatskih suverenista, poručio je danas u Saboru da se bez članske iskaznice HDZ-a ne može ništa, a potom je HDZ-ovcima poslao poruku da državne firme “nisu naslijedili od svog ćaće.”

“Neke stvari se ne mogu kupiti novcem. Za sve ostalo vam je u ovoj državi potrebno ovo”, parafrazirao je Pavliček poznati slogan za Mastercard pa izvadio HDZ-ovu člansku iskaznicu, prenosi N1.

“Jer ova iskaznica otvara sva vrata, ova iskaznica rješava uposlenje, ova iskaznica rješava poticaje, ova iskaznica nosi sa sobom niz benefita. Ona je jača i od Vise i od Mastercarda zajedno”, nastavio je Pavliček.

Izrazio je žaljenje zbog onih poštenih članova HDZ-a koji su u tu stranku ušli iz ideala i, kako kaže, zbog stvaranja hrvatske države i prvog hrvatskog predsjednika.



“Moraju gledati kako se vrhuška stranke ponaša kao interesna skupina. To upravo potvrđuje najnovija afera u koju su upetljani ljudi koji su najbliži suradnici premijera”, poručio je Pavliček.

“Hrvatske firme nisu vaša prćija”
Nada se da će se DORH pozabaviti porukama koje su procurile u javnost.

“Gospodo draga, Hrvatske šume nisu privatna prćija vrhuške HDZ-a. Nisu ni Hrvatske vode, ni Hrvatske ceste, ni Hrvatske željeznice, ni Hrvatska pošta. Niste ove firme naslijedili od svoga ćaće i svog djeda. Te firme je stvarao hrvatski narod desetljećima i na vama je da s njima kvalitetno upravljate kao odgovorna vlast”, kazao je ističući da je “taj veliki AP u zadnjih 6 godina je 22 ministra smijenio zbog sumnje na korupciju.”

Komentari