Penava se pohvalio: ‘Vukovar opravdao titulu najboljeg grada u Hrvatskoj’

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Godina na izmaku Vukovaru je donijela brojne nagrade, a njih ovih dana nije nedostajalo ni mladim Vukovarcima. Predsjednik DP-a i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava našao se u društvu studenata, učenika osnovnih škola, njihovih mentora i ravnatelja, a s ciljem daljnjeg poticanja izvrsnosti i obrazovanja mladih naraštaja.

Učenicima srednjih škola deficitarnih zanimanja i redovnim studentima dodijeljene su 264 stipendije te su nagrađeni izvrsni studenti i učenici osnovnih škola te mentori koji su ostvarili uspjehe na državnim natjecanjima.

Foto: Damjan Tadić/Cropix

Najbolji grad u Hrvatskoj
Grad Vukovar je među velikim gradovima i ove godine proglašen najboljim gradom u Hrvatskoj u kategoriji ‘Obrazovanje, demografija, socijalna politika i mladi’ na svečanoj dodjeli nagrada održanoj ranije ove godine, a stipendije i nagrade učenicima dodijeljene ovih dana samo su još jedan dokaz kako je ta titula otišla u Vukovar s razlogom.

Penava se družio s Vukovarcima: Građanima je dijelio fiš i pržene papaline



”Nagrađivanje studenata, učenika i njihovih mentora je potpuno nova mjera kojom želimo poticati izvrsnost, a uz činjenicu da smo ove godine povećali iznose stipendija te visinu nagrade za izvrsne studente, Vukovar je zasigurno opravdao titulu najboljeg grada u Hrvatskoj u kategoriji obrazovanja. Svim našim učenicima i studentima, njihovim roditeljima te djelatnicima škola želim radosne blagdane i uspješnu Novu godinu!”, poručio je Ivan Penava tom prilikom.

Komentari