Pernar ne prestaje pisati uoči suđenja u Zambiji: “Pozivam vas na borbu protiv sotonizma. Bog nas poziva da govorimo istinu”

Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX, Marko Miscevic / CROPIX

Hrvatskim građanima koji u prosincu 2022. prosinca prošle godine uhićeni u Zambiji zbog sumnje na trgovanje djecom, a koju su namjeravali kupiti u Kongu, u ponedjeljak se na Visokom sudu u zambijskom gradu Ndola nastavlja sudski postupak započet 17. svibnja.

Podsjećamo, riječ je o četiri hrvatska bračna para koja su prošle godine posvojila četvero djece iz DR Konga u dobi od jedne do četiri godine te su tamošnje papire o posvojenju verificirali na hrvatskim sudovima i izvadili djeci hrvatske putovnice.

U prosincu su otišli u Zambiju, gdje su preuzeli djecu. No, uhićeni su u zračnoj luci na putu za Europu, prenosi Dnevno.

Neke stvari su jasnije
Iz DR Konga su međunarodna posvojenja zabranjena.



Steve Mulija, za kojeg tužiteljstvo smatra da je mozak operacije i da je primao 2040 dolara po djetetu, danas je na sud stigao u pratnji svoje supruge, a ne policajaca, što znači da je i on pušten da se brani sa slobode nakon što je u petak ispunio zahtjeve za jamčevinu.

Jedan od svjedoka na sudu je i Ivan Pernar, hrvatski političar i aktivist koji je u Zambiji već tri mjeseca i s prve crte izvještava o procesu suđenja.

On je u svjedočenju govorio o tome da se jedan od uhićenih smatra transrodnom osobom, a za njih u Zambiji i Kongu vrijede posebni zakoni.

Nakon svjedočenja, Pernar je aktivan na Facebooku i čini se kako njegovim planovima nema kraja.

“Pozivam vas na borbu protiv sotonizma”
“Htio bi vam skrenuti pozornost na jedan detalj, ljevičari iako Boga negiraju, rugaju mu se i odbacuju sve njegove zakone, uključujući i one prirodne često puta kako bi nametnuli svoju ideologiju drugima – citiraju Božju riječ.

Međutim, prije 2000 godina na isti način bio je kušan i naš Spasitelj Isus Krist, đavao mu je tada doslovce citirao Bibliju s ciljem da ga skrene s Božjeg puta.

Tako i danas, razni antikristi, lažni proroci, masoni i komunisti dolaze među nas, uvjeravajući nas da je dobro zlo i obratno. Pritom nerijetko citiraju Isusa i govore nam o ljubavi.

Nedajte se zavesti i popustit pred takvima, makar im i šareni bomboni ispadali iz usta.

Oni ne dolaze u Božje ime, već u ime onoga koji je došao da zakolje i uništi”, napisao je u jednom od statusa u kojem je pokazao svoju vjersku stranu.

U drugom statusu je napisao:

“Bog nas poziva da govorimo istinu i svjedočimo za istinu jer nijedan lažac neće vidjeti kraljevstva Božjeg.

Oni koji su protiv istine su neprijatelji Božji, lako ćete ih prepoznati, oni će sami sebe otkriti, a sve ih veže zajednička i patološka mržnja prema istini i onim koji ju govore.

Također sve ih veže ista ideologija koja je u jasnoj suprotnosti s Božjom voljom.

Pobuna protiv Boga počela je još u Edenskom vrtu kada je đavao zaveo prve ljude uz pomoć laži. Vjerujući u laž oni su ušli u pobunu protiv Boga.

Ta pobuna traje i dan danas kada se laž nameće kao istina. Tko god odbije prihvatit laž naći će se na udaru sotonskog sustava koji svoj izopačeni sustav vrijednosti želi nametnuti svakom čovjeku zahtjevajući pritom od svakog čovjeka da mu se pokloni i služi.

Pozivam vas na pobunu protiv sotonizma i na pristajanje uz Boga i njegovu istinu. To je jedini put koji vodi u život, svaki drugi put vodi ravno u ognjeno jezero opisano u Otkrivenju”, stoji u objavi.

Komentari