Pernar se okomio na Tomaševića: “Senf, postavljam ti isto pitanje kao i ti nekad Milanu Bandiću”

Foto: Zeljko Puhovski/cropix

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar u posljednje vrijeme se posebno okomio na gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića i budno prati svaki njegov korak. Ovoga puta na Facebooku ga je prozvao zbog lošeg gospodarenja otpadom u glavnom gradu.

“Senf, postavljam ti isto pitanje kao i ti nekad Milanu Bandiću. Građani su ti vjerovali da ćeš riješit problem odvoza smeća, umjesto toga, taj problem je eskalirao. Dvadeset godina si teoretizirao o gospodarenju otpadom da bi se sada pravio lud i da ti nije jasno u čemu je problem. Ljudi su ti vjerovali, povjerenje možeš izdati samo jednom, bliži ti se kraj”, napisao je Pernar.

Njegovu objavu pogledajte OVDJE.

Uletio mu i na pressicu
Prije nekoliko dana, na predstavljanju novog kružnog toka na Trešnjevci, Pernar je “uletio” na press konferenciju gradonačelnika i napao ga pitanjem zašto je lagao građanima oko toga koliko su stari tramvaji koje nabavlja.



Kasnije je na društvenim mrežama nastavio raspravu na istu temu, ali prenosio i poruke nezadovoljnih građana i građanki koji nisu sretni što im je upravo Tomašević na čelu grada.

 

Komentari