PERNAR SE VRATIO U HRVATSKU! Pohvalio se kako uživa uz obilan ručak i vino: Evo s kim je nazdravio

Foto: Facebook

Novinar Velimir Bujanec otkrio je da se Ivan Pernar vratio u Hrvatsku.

Na svom je Facebook profilu objavio fotografiju sebe i bivšeg saborskog zastupnika kako uživaju uz obilan ručak i vino u jednom restoranu.

“Dobro mi došel prijatel! Ivan Pernar se vratio u Domovinu. Nakon brze vožnje iz Mađarske, družili smo se u Varaždinskim Toplicama”, napisao je Bujanec te dodao da će mu Pernar biti gost u sutrašnjoj emisiji.

Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi



Svratio i u Dubai, vozio se u Ferrariju
Prije povratka u Hrvatsku, Pernar je, sudeći po onome što je objavljivao na Facebooku, svratio u Dubai, gdje se prošlog petka provozao u Ferrariju.

Čiji je to bio automobil i kojim je poslom uopće bio tamo, nije poznato. Tada je osim ‘pozdrava iz Dubaija’, napisao da bi ‘Možemovci najradije htjeli da ja kopam po kontejnerima koje oni neredovito prazne, ali taj scenarij neće gledati’.

Pernar je i mjesecima boravio u Zambiji gdje je na sudu u Ndoli svjedočio u korist tužiteljstva u procesu protiv osmero hrvatskih posvojitelja, koje se sumnjičilo za trgovinu djecom, a koji su 1. lipnja oslobođeni optužbi.

Tamo se, između ostalog, zarazio malarijom, a nakon objavljene presude napisao je kako je ‘dao sve od sebe da ih osude, međutim, u tome nije uspio’.

Tijekom svog svjedočenja, javljali su zambijski novinari za hrvatske medije, radio je nered i vikao, a u jednom trenutku mu je prijetilo uhićenje zbog nepoštivanja suda.

Napisao da mu je dosta Afrike
Nakon što su Hrvati pušteni iz Zambije i stigli u Hrvatsku, na društvenim mrežama se izjadao da je ‘umoran od Afrike i da jedva čeka doći kući’.

“Umoran sam od Afrike, tri mjeseca ovdje mi je i više nego dosta. Njih osam je tu izdržalo šest mjeseci, od toga dva u zatvoru. Ne znam ni sam kako. Jedva čekam doći kući, i odlazak u Kongo mi trenutno nije ni na kraj pameti. Da me netko stjera u kut i da sam prisiljen ići u Kongo provjeravat dokumentaciju, onda bi išao. Ali ovako sam od sebe nema šanse. Želim nastaviti svoj život u Hrvatskoj, želim raditi stvari koje volim”, napisao je nedavno Pernar.

Dodao je da mu je to bila životna avantura i da bi jednog dana mogao o svojim iskustvima napisati knjigu.

 

Komentari