Pijana alkoholiziranu prijateljicu gađala bocom, ova joj nije uspjela vratiti

Zbog remećenja javnog reda i mira policija će prekršajno prijaviti dvije djevojke koje su se pijane u subotu posvađale u kafiću u Novoj Gradiški, pa je starija mlađu pokušala, ali nije pogodila bocom, a da joj ne vrati mlađu je zaustavio gost kafića.

Brodsko-posavska policija u ponedjeljak je priopćila kako su se 25-godišnjakinja i 23-godišnjakinja u alkoholiziranom stanju (2.71 i 1.01 promila) u kafiću oko 17.30 sati posvađale zbog ranije narušenih međuljudskih odnosa, te su svađom i galamom remetile javni red i mir.

U jednom trenutku starija djevojka je bacila bocu u smjeru mlađe, no nije ju pogodila.

Prekršajna prijava protiv obje

Potom je 23-godišnjakinja također uzela bocu u namjeri da je baci prema 25-godišnjakinji, na što je reagirao 44-godišnji gost te se, sprječavajući ju da je baci natrag i nastavi sukob, nehotice lakše ozlijedio.



Iz policije najavljuju da će protiv obje djevojke podnijeti prekršajnu prijavu novogradiškom Općinskom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prijavu će ‘zaraditi’ i 21-godišnja zaposlenica kafića jer je alkoholna pića posluživala osobama koje su već pod utjecajem alkohola.

Komentari