Pijani policajac u naletu ludila! Skinuo se u kafiću, maltretirao konobara i psovao kao kočijaš: ‘Jeb*m ti sve mrtvo’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX/Ilustracija

Policajac iz Nove Gradiške divljao u kafiću u samom centru grada, odmah ispod prozora ureda gradonačelnika. Pod utjecajem alkohola od 1,91 promila remetio je javni red i mir tako što je više puta skidao majicu i bio gol do pasa u nazočnosti više gostiju.

Mora platiti novčanu kaznu od 300 eura, piše 24sata. Isto tako, zaposleniku kafića unio se u lice te mu rekao: “Jeb*m ti sve mrtvo”, zbog čega ga je zaposlenik rukama odgurnuo od sebe, pa je policajac pao na pod, a pri tome je i srušio nekoliko stolova s bocama i čašama.

Osuđeni su i poslovođa i konobar
Policija je potvrdila kako je protiv policajca podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka, zbog teže povrede dužnosti.

Osim policajca, osuđen je i poslovođa kafića, koji mora platiti novčanu kaznu od 100 eura jer kao odgovorna osoba u kafiću nije spriječio narušavanje javnog reda i mira iako je to mogao učiniti bez opasnosti za sebe ili druge.



Osuđen je i konobar, koji mora platiti također 100 eura novčane kazne, jer je okrivljenom policajcu, koji je bio pijan, nastavio točiti alkohol.

Komentari