Planirate li u Knin? Pogledajte detaljan program proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti

Ministarstvo obrane objavilo je detaljan program proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 26. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja.

Središnja svečanost obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 26. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja održat će se u četvrtak, 5. kolovoza 2021. godine u Kninu.

Program će započeti u 6,30 sati budnicom ulicama grada Knina, a na pomoćnom igralištu stadiona NK Dinara bit će organiziran Taktičko-tehnički zbor opreme i naoružanja Hrvatske vojske koji će se moći razgledati od 8 do 14 sati.

U 9,00 sati započet će polaganje vijenaca kod spomenika hrvatske pobjede Oluja 95, na Trgu dr. Ante Starčevića u Kninu, a središnja svečanost na stadionu NK “Dinara” započet će u 9,40 sati. Na kraju svečanosti, od 11,00 sati predviđen je nastup akrobatske grupe “Krila Oluje”. Nakon toga, u 11,45 sati u crkvi Gospe Velikoga Hrvatskog Krsnog Zavjeta održat će se sveta misa koju će predvoditi msgr. Jure Bogdan, vojni ordinarij.



Pozivamo predstavnike medija akreditirane za praćenje središnje svečanosti da dođu u četvrtak, 5. kolovoza na parkiralište u Grabovčevoj ulici (kod autopraonice) najkasnije do 7:45 sati.

Podsjećamo da predstavnici medija koji to još nisu, svoju akreditaciju također mogu podići u četvrtak 5. kolovoza na istoj lokaciji (na parkiralištu u Grabovčevoj ulici, kod autopraonice) od 7 do 7:45 sati.

Komentari