PODJELA BANDIĆEVE IMOVINE: Supruga Vesna s kćerkom potpisala ugovor o doživotnom uzdržavanju

Željko Puhovski/Cropix

Vesna Bandić, dugogodišnja supruga pokojnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, u svibnju ove godine potpisala je sa svojom kćerkom Anom Marijom Bandić ugovor o doživotnom uzdržavanju. Prema tom ugovoru, u zemljišnim knjigama zavedena je zabilježba na stan na zagrebačkoj Peščenici, piše Jutarnji.

Vlasništvo nad nekretninom prelazi kćeri Ani Mariji Bandić u trenutku smrti Vesne Bandić, na koju glasi vlasništvo nad polovinom stana. Druga polovina stana je u vlasništvu brata Milana Bandića. Na njegovom dijelu stana nema zabilježbi.

Bandićeva supruga i njegova kći već su prodale vikendicu u Samoboru, točnije Slava Gori. Radilo se o kući od 55 četvornih metara s okolnim zemljištem i šumom u Samoboru, koju su nakon Bandićeve smrti naslijedile njegova supruga i kći početkom ove godine. Kupio ju je jedan zagrebački poduzetnik za 210 tisuća eura.

U intervjuu za Jutarnji list prošle zime Vesna Bandić se požalila da joj mirovina nije dovoljna za pokrivanje svih troškova i režija u spomenutim nekretninama, pa su očito otada krenule u rješavanje spomenute imovine.



 

Komentari