‘POGLEDAJTE KAKO SU BEŠĆUTNI’ Dramatične poruke Mamića: Od stadiona nema ništa, to je laž

Ante Čizmić/Cropix

Zdravko Mamić je u podne održao novo obraćanje javnosti iz Mostara.

Na njoj je žestoko kritizirao člana Uprave Dinama Krešimira Antolića, nazvavši ga ‘zmijom u njedrima kluba koja je ‘infiltrirala svoju hobotnicu’, a zaposlenike moli da spase Dinamo od ‘laži i manipulacija’.

Mamić ovaj puta začudo nije govorio dugo i većinu vremena držao se samo teme Dinama, no u jednom trenutku rekao je svoje mišljenje o vrućoj političkoj temi – izgradnji stadiona na Maksimiru, prenosi Dnevno.hr

“Kako su pokušali razjediniti našu obitelj, za Judine škude su bacili kost u Dinamovu obitelj – gradnju stadiona. Puna su usta Antolićevoj strani, koji se igraju s emocijama ljudi, kažu da se moraju obračunati s lošim ljudima, to je razlog da ćemo dobiti stadion. Nažalost, ni mi ni ja ga nećemo doživjeti. Bivši gradonačelnik je manipulirao s tim stadionom, trošio se novac, u sve goroj smo situaciji, Dinamo ga je sanirao. Od stadiona nema ništa, to je laž. Onaj tko danas spomene gradnju stadiona, taj je za psihijatriju, kada ljudi na Banovini teško žive, pričati o stadionu… Pogledajte kako su bešćutni, nisu u stanju bili izvršiti uvid u stanje istočne tribine nakon potresa”, rekao je Mamić i završio obraćanje.



“Nadam se da neću morati isukati svoju najtežu artiljeriju koje je razorna”, poručio je na kraju.

Podsjetimo, priča o izgradnji stadiona intenzivirala se nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru. Zamjenik zagrebačkog gradonačelnika Luka Korlaet je prije nekoliko dana najavio da u drugoj polovici iduće godine počinje gradnja nogometnog stadiona u Kranjčevićevoj ulici, što je preduvjet da se 2024. može srušiti postojeći i početi graditi novi stadion u Maksimiru.

“Gradnja stadiona u Kranjčevićevoj izuzetno je važna jer će na tom stadionu trenirati i igrati Dinamo, reprezentacija i drugi klubovi dok se ne sruši stari i izgradi novi, dugo očekivani stadion u Maksimiru”, rekao je Korlaet u razgovoru.

“Za Maksimirski stadion namjeravamo provesti javni urbanističko-arhitektonski natječaj početkom sljedeće godine, potom će se kroz godinu razraditi idejni, glavni i provedbeni projekt i ishoditi sve potrebne dozvole. U 2024. bi srušili postojeći stadion te nakon toga počeli graditi novi”, objasnio je Korlaet.

 

 

Komentari