Policija istražuje smrt zvijezde serije Prijatelji

Foto: Facebook - Screenshot

Glumac Matthew Perry, koji se proslavio 90-ih godina kao mudri Chandler Bing u popularnoj američkoj televizijskoj komediji “Prijatelji”, pronađen je mrtav u 55. godini života u kući u Los Angelesu, izvijestilo je nekoliko novinskih kuća.

Los Angeles Times i TMZ.com, pozivajući se na neimenovane izvore iz policije, izvijestili su da je Perry pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi ili jacuzziju.

Policija u Los Angelesu istražuje Perryjevu smrt, rekao je neimenovani izvor iz policije za CNN. Trenutačno se ne sumnja na kazneno djelo, ali je događaj i dalje pod istragom policije.

NBC News, pozivajući se na neimenovanog glumčeva agenta i na policiju, izvijestio je da se glumac navodno utopio u svojem domu u četvrti Pacific Palisades u Los Angelesu.



Uzrok smrti još nije službeno objavljen, ali sumnja se na srčani udar, nakon čega se utopio.

U njegovoj blizini navodno nisu pronađeni narkotici, o kojima je godinama bio ovisan, a borio se i s alkoholizmom.

Perry je bio najpoznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi Binga u iznimno uspješnoj seriji “Prijatelji”, koja se prikazivala 10 sezona na NBC-u od 1994. do 2004., u kojoj su glumili Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Lisa Kudrow.

Komentari