Policija izdala priopćenje o ubojstvu na Korčuli: Osumnjičeni ženi zadao više ubodnih rana

Policija je izdala priopćenje o jučerašnjem ubojstvu na Korčuli. Podsjetimo, u obiteljskoj kući u Veloj Luci pronađeno je tijelo žene na kojem su se nalazile ozljede koje upućuju na nasilnu smrt. Osumnjičeni je oštećenoj zadao više ubodnih rana u predjelu prsišta od kojih je preminula na mjestu događaja, izvijestila je policija.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnova sumnje da je muškarac u dobi od 35 godina počinio kazneno djelo ubojstva na štetu 56-godišnjakinje s kojom je obiteljski povezan i s kojom je živio u zajedničkom kućanstvu, priopćila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni jučer, 11. veljače, oko 6.30, u obiteljskoj kući u Veloj Luci, hladnim oružjem oštećenoj zadao više ubodnih rana u predjelu prsišta zbog kojih je preminula na mjestu događaja, navode.

Nakon počinjenog ubojstva muškarac je napustio obiteljsku kuću i pješice se uputio prema obližnjoj trgovini kada je policija dobila dojavu građana o njegovu agresivnom ponašanju.



Muškarac je zatim, uz uporabu sredstava prisile, prevezen u Zavod za hitnu medicinu u Blatu, a poslije u dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva tijelo usmrćene žene prevezeno je na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija.

Komentari