Policija objavila detalje strašne prometne nesreće u kojoj je poginuo bračni par: Iza sebe ostavili troje maloljetne djece

Foto: Facebook

Policijska uprava požeško-slavonska objavila je priopćenje u kojemu je pojasnila kako je došlo do teške prometne nesreće u kojoj je poginuo bračni par iz Jakšića koji je iza sebe ostavio troje maloljetne djece.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

“U nedjelju, 23. travnja 2023., oko 14.35 u mjestu Novi Mihaljevci 41-godišnji vozač koji je upravljao motociklom marke BMW, požeških registarskih oznaka, ulaskom u oštar zavoj udesno, a uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom te je došlo do pada motocikla na kolnik i klizanja motocikla na suprotnu prometnu traku i udara u prednji lijevi dio osobnog automobila marke Volkswagen, požeških registarskih oznaka, kojim je, pod utjecajem alkohola od 2,26 promila, iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnjak.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 41-godišnji vozač i putnica na motociklu starosti 39 godina, dok je 45-godišnji vozač lakše ozlijeđen. Očevidu je bila prisutna općinska državna odvjetnica u Požegi, a u vremenu od 14.50 do 18.50 nerazvrstana cesta NC2 između naselja Požega i Mihaljevci bila je zatvorena za sav promet. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu”, stoji u priopćenju.



 

Komentari