Policija potvrdila: Požeški HDZ-ovac nakon kriminalističkog istraživanja ide u pritvor

Foto: Facebook

PU požeško-slavonska potvrdila je u petak da je ravnatelj županijskog Zavoda za socijalnu skrb u Požegi Vjekoslav Potočanac nakon kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava protiv njega se podnosi nadležnom državnom odvjetništvu.

“Povodom brojnih medijskih upita PU požeško-slavonska potvrđuje da su policijski službenici dovršili kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Velike zbog sumnje da je počinio kaznena djela “Nasilje u obitelji“ i “Povreda djetetovih prava”, navela je PU požeško-slavonska ne navodeći identitet osumnjičenog.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava protiv njega se podnosi nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto: Hina

Policija šuti o detaljima
Policija nije iznijela detalje o načinu počinjenja kaznenog djela, ni o žrtvama. “Vodeći računa o zaštiti digniteta žrtve te njenoj zaštiti od sekundarne viktimizacije i stigmatizacije okoline, detalje o načinu počinjenja kaznenog djela i žrtvama nismo u mogućnosti iznositi“, navela je PU požeško-slavonska.



Priveden još jedan HDZ-ovac, čelni čovjek socijalnog: Supruga ga prijavila za nasilje

Potočanac je u četvrtak priveden u policijsku postaju, a mediji navode da je priveden zbog obiteljskog nasilja. Predsjednik je HDZ-a Općine Velika, otac više djece, a nasilje je policiji navodno prijavila njegova supruga.

Komentari