Policija se oglasila o strašnoj nesreći na Bundeku: Mladić kojeg je pregazila hitna životno ugrožen

Ilustracija: Niksa Stipanicev/Cropix

O strašnoj nesreći na zagrebačkom Bundeku u kojoj je vozilo hitne pomoći pregazilo troje maloljetnika, napokon se oglasila i policija.

“Jučer, 21. lipnja oko 21.45 sati u Novom Zagrebu, s južne strane jezera Bundek kod spasilačkog tornja, djelatnici hitne medicinske pomoći u svom su vozilu marke Volkswagen Crafter, pružali liječničku pomoć maloljetnoj osobi zbog sumnje na intoksikaciju.

Nakon intervencije 62-godišnji vozač krenuo je vozilom preko travnato-zemljane površine prema kolniku za izlaz da bi u tom trenutku vozilom ozlijedio troje maloljetnika, a koji su se nalazili na travi sjedeći, a jedan od njih ležeći u neposrednoj blizini vozila hitne pomoći.

Ozlijeđenom maloljetniku liječnička je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, dok su maloljetnice lakše ozlijeđene te im je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti”, priopćili su iz PU Zagrebačke.



Jutarnji list neslužbeno doznaje da je teže ozlijeđen 17-godišnji mladić koji se nalazi u KBC Zagreb te da ima po život ozbiljne ozlijede.

“Riječ je o višestrukim teškim ozljedama glave i unutarnjih organa. Trenutno se nalazi u kirurškom odjelu šoka i liječnici daju maksimum kako bi stabilizirali njegovo stanje2, javljaju.

Komentari