POLICIJA STALA NA KRAJ SVODNICI IZ ZAGREBA! Slala je djevojke po cijelom gradu: Poznat je i cjenik po kojem je naplaćivala svoje usluge

Unsplash

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom zbog prostitucije.

Sumnjiči ju se da je od kraja listopada 2022. do početka travnja 2023. godine radi zarade organizirala i omogućila drugim osobama pružanje spolnih usluga, kao i da je vrbovala i poticala na pružanje spolnih usluga 56-godišnjakinju.

Sada je osvanula vijest kako je poznat i “cjenik” po kojem je naplaćivala svoje usluge, kao i koliko je oduzimala svojim djelatnicima za spajanje s kontaktima.

Nakon ispitivanja, sucu istrage podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage je to prihvatio te je ženi odredio istražni zatvor po obje predložene zakonske osnove.



“Postoji osnovana sumnja da je 32-godišnjakinja od 25. listopada lani do 4. travnja ove godine u Zagrebu vrbovala jednu žensku osobu s kojom je dogovorila da će joj pronalaziti klijente, kojima će oštećenica pružati seksualne usluge uz naplatu te osumnjičenici predavati dio zarađenog iznosa.

Upućivala ih je na lokacije na kojima su se pružale usluge. Na opisani način osumnjičenica je, osnovano se sumnja, stekla nepripadnu materijalnu korist u iznosu od najmanje 3410 eura”, ističu tužitelji u petak.

Prema neslužbenim informacijama, seksualne usluge su naplaćivale prosječno po 100-tinjak eura, javlja Danica.

Komentari