Ponovno posebna regulacija prometa u Zagrebu

Ilustracija, Ranko Suvar / CROPIX

Zbog održavanja Neformalnog sastanka Vijeća ministara pravosuđa i unutarnjih poslova se, od srijede, 22. siječnja u popodnevnim satima pa do petka, 24. siječnja u popodnevnim satima očekuju manje poteškoće i povremeni kraći zastoji u cestovnom prometu na području grada Zagreba.

To se posebice odnosi na prometnice i prilazne pravce prema Međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman, oko Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, te u centru grada Zagreba.

“Građanima se unaprijed zahvaljujemo na strpljenju, te ih pozivamo da uvaže upute policijskih službenika na terenu 22., 23. i 24. siječnja”, poručili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Ovaj sastanak je ujedno i prvi sastanak na ministarskoj razini koji će se održati u Republici Hrvatskoj za vrijeme hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije. Neformalno vijeće će se nastaviti sljedeći dan, 24.siječnja, kada svoj sastanak održavaju ministri unutarnjih poslova sukladno svojoj agendi.



Kako stoji u rasporedu sastanaka 23. i 24. siječnja, dolasci u NSK predviđeni su od osam do deset ujutro, dok se završetak sastanaka i odlasci očekuju oko 17 sati pa su to razdoblja u kojima su mogući zastoji.

Komentari