Potpuni kaos na cestama: Nekoliko prometnih nesreća i kilometarske kolone

Damir Krajac/Cropix

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na autocesti A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva između čvorova Jurdani i Učka u smjeru mosta Krk. Vozila se isključuju na čvoru Jurdani i dalje vozi državnom cestom DC8 u smjeru Rijeke i Krka, izvijestio je HAK u subotu ujutro.

A1 Zagreb-Ploče-Karamatići
Kolona je pred naplatom Lučko u smjeru Dubrovnika, kolone su i zastoji između naplate Lučko i čvora Bosiljevo II u smjeru Dubrovnika (osobito između naplate Lučko i odmorišta Drganić te Karlovca i Bosiljeva II, te u blizini čvorova, odmorišta i na prilazima naplatama).

Prometna je nesreća na 305. km između čvorova Pirovac i Skradin u smjeru Dubrovnika, kolona je oko pet km.

A2 Zagreb-Macelj
Kolona na naplati Trakošćan u smjeru Zagreba proteže se do graničnog prijelaza Macelj i dalje u Sloveniju.



U zoni preusmjeravanja prometa u jedan trak između čvora Đurmanec i naplate Trakošćan u smjeru Zagreba kolona je oko četiri km.

Zbog kolone u dvosmjernom prometu u smjeru Zagreba zatvoren je ulaz na čvoru Đurmanec.

A3 Bregana-Lipovac (uključujući zagrebačku obilaznicu)
Vrlo je gust promet iz smjera čvorova Zagreb zapad i Kosnica u smjeru naplate Lučko, iz smjera Buzina kolona je oko šest km, a iz smjera čvora Zagreb zapad oko tri.

Prometna je nesreća na 89.+800 km između čvorova Popovača i Kutina u smjeru Lipovca, vozi se jednim prometnim trakom, a kolona je oko pet km.

Pojačan je promet između čvorova Zagreb zapad i Lučko u smjeru Lipovca, vozi se u koloni u pokretu, uz povremene zastoje.

Kolona teretnih i osobnih vozila pred GP Bajakovo duga je oko osam km.

Komentari