POTRESNA ISPOVIJEST Djed ubijenih mališana: ‘Nije ubio samo njih, nego sve nas. Barem da nam je jedno dijete ostavio’

Foto: Facebook

Nije ubio samo moje unuke i snahu, on je ubio sve nas, jecajući kaže za Kurir Pero Martinović, djed Marka (8) i Mašana (11), koje je na Cetinju ubio pomahnitali Vuk Borilović (34) tijekom masakra prošlog petka.

“Mojim unucima je otkinuo glavu karabinom! Svima je pucao u glavu. Barem da nam je jedno dijete ostavio”, dodaje Martinović poslije sahrane unuka i snahe Snježane (35) i nastavlja:

“Moj sin Miloš, snaha Nataša i unuci živjeli su kod njega kao podstanari. Meni su Borilovići rođaci. Nikakve svađe nije bilo između njih, kao što se priča. Sve je to laž. Ma, gorke riječi nije bilo. Sve je bilo normalno. Moji su bili dobri s njihovom djecom, ništa nije slutilo na ovo zlo.”

Djed pobijenih mališana kaže da je Vuk tri-četiri dana prije masakra odveo suprugu L. B. (35) i djecu u Tivat.



“Znam da se čudno ponašao u posljednje vrijeme. Prebio je kolegu, oštetio mu auto i gađao mu kuću. Tu je zatajila vlast, da su ga stavili u zatvor…”, ističe neutješni čovjek.

Petar kaže da je Borilović poslije masakra nazvao najprije njegovog sina Miloša, kome je rekao da je ubio svoju i njegovu obitelj.

“Nakon toga je nazvao suprugu Milana Mitrovića da joj kaže da joj je ubio muža”, kazuje djed ubijenih mališana.

Na pitanje krivi li nekoga za smrt svojih najbližih, Pero odgovara:

“Nemam koga kriviti kada je on mrtav. Ne krivimo njegovu majku. Da je on živ, onda bi to bilo drugačije.”

Povodom informacije da je Vuk Borilović sahranjen tajno i izvan Cetinja, Pero kaže da nije ni mogao biti sahranjen na nekom od grobalja na kojima počivaju njegove žrtve.

Majka ubojice u šoku
Majka Vuka Borilovića od petka je u šoku.

“Ne mogu shvatiti da je moj sin to napravio. Nije s rođacima i susjedima bio u svađi. Je imao probleme na poslu. Moj sin nije bio psihički bolestan i nije trebao ići kod psihijatra”, jedva je prozborila majka masovnog ubojice.

Ova žena dodaje i da se njen pokojni sin “lijepo slagao sa suprugom”, a na pitanje gdje se ona sada nalazi, uslijedilo je samo: “Ne znam.”

Dodala je i da je njen sin sahranjen izvan grada.

“Ništa više neću govoriti. Samo policiji”, kroz plač je rekla.

 

Komentari