Požar u napuštenom hotelu u središtu Lovrana

Foto: HTV / HRT

U središtu Lovrana veliki požar zahvatio je hotel Miramar, koji već godinama ne radi. Sve su raspoložive snage na terenu, a kakvo je trenutačno stanje, za Hrvatski radio rekao je zamjenik zapovjednika opatijske javne vatrogasne postrojbe Zoran Laslavić.

– Požar je zaista velik. Još uvijek se vidi otvoreni plamen i gusti crni dim. Dojavu o požaru vatrogasci su dobili oko 14.25 i odmah su izašli na teren. Tiječ je o JVP Opatija a u pomoć su im stigli i kolege iz JVP Rijeke i DVD-a Lovran. Na terenu je 19 vatrogasaca s 18 vozila. Oni trenutačno gase objekt izvana jer se urušio dio krovišta, javila je za Regionalni dnevnik Jelena Tomac.

– Trenutačno su na terenu sve raspoložive snage, koje još nadopunjujemo. Na terenu je 13 vatrogasaca, a krenulo ih je još pet, bit će ih 18 i u pomoć nam dolazi i riječka autoljestva s ekipom jer požar je zahvatio kompletno krovište. Aktivirali smo i lokalna dobrovoljna vatrogasna društva, koja su uskočila svojim ljudstvom i tehnikom, prvenstveno DVD Lovran. Požar imamo pod kontrolom, sad krećemo u sanaciju, rekao je Zoran Laslavić.

Ozlijeđenih nema, rekao je i izrazio nadu da će tako i ostati.



Komentari