Poznati detalji užasne nesreće u kojoj su stradali brat i sestra: On je imao 21, a ona 19 godina

Ilustracija Foto: Pixabay

U utorak oko 20 sati i 40 minuta na državnoj cesti D-8 u mjestu Ratac kod Dubrovnika došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri osobna vozila i koja je za posljedicu imala smrtno stradavanje dvije osobe.

U nesreći su poginuli brat i sestra iz mjesta Gradac u blizini Makarske. On je bio 2003. godište, a ona 2005. godište. Na Facebook stranicama mjesta Gradac brojni građani se opraštaju od njih.

Kako piše Dubrovački dnevnik, sudar se dogodio na ravnom i dobro preglednom dijelu ceste, a prema neslužbenim informacijama skrivilo ga je vozilo stranih registracijskih oznaka kojim su upravljali albanski državljani.

Općinski načelnik proglasio je Dane žalosti zbog tragične smrti brata i sestre. “Općina Gradac proglašava Dane žalosti na području općine Gradac od 10. travnja 2024. godine do 13. travnja 2024. godine povodom tragične smrti Stjepana i Katarine Đerek”, naveli su.



Može biti slika sljedećeg: 2 ljudi, Plava kosa (žuta) i ljudi se smiješe
Foto: Facebook

Očevid se nastavlja

Dani žalosti obilježit će se spuštanjem zastava Republike Hrvatske na pola koplja na području općine Gradac. Tijekom Dana žalosti neće se održavati programi i događaji sa zabavnim obilježjima.

“Pozivaju se pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslove obavljaju primjereno Danima žalosti”, objavljeno je na stranici Općine Gradac.

Užasna nesreća na jugu Hrvatske: Poginuli su brat i sestra mlađe dobi

Na mjestu prometne nesreće slijedi očevid kojim će, uz asistenciju policijskih službenika, rukovoditi zamjenica općinskog državnog odvjetnika iz Dubrovnika.

Komentari