Poznati novi jezivi detalji! Načelnik otkriva: Danka se probudila, jedan od njih ju je zadavio

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Načelnik Sektora kriminalističke policije Ninoslav Cmolić ispričao je jezive detalje zločina koji je potresao Srbiju. Cmolić tvrdi da je djevojčica Danka Ilić nakon što ju je udario auto bila živa, a u jednom trenutku se čak i probudila.

“Prema njihovim izjavama, prestali su mokriti u blizini kuće. Kasnije, kada su nastavili, udarili su Danku, a zatim je stavili u prtljažnik. Na GPS-u je zabilježeno čudno kretanje njihovog vozila. Ne poklapaju im se priče o davljenju djeteta, jer se dijete probudilo u vožnji, a suvozač je zadavio Danku, a ne mogu se dogovoriti tko je to davio, a kasnije su je bacili na deponij”, rekao je načelnik UKP-a za Informer.

Dodao je kako se dokazi prikupljaju dononoćno, kao i da jedan od ubojica ima blokadu i da se ne može sjetiti gdje je ostavio tijelo.

Facebook

Slagalica strave

“Činjenica je da se njihove priče slažu oko detalja udaraca, ali se razilaze oko samog ubojstva djeteta. Danka je bila u nesvijesti kad su je udarili autom, mislili su da je mrtva, pa su se čudili što se probudila, a jedan ju je udavio, a na kraju su se potukli oko tijela na deponiji”, rekao je Cmolić.



Podsjetimo, policija u Boru uhitila je radnike Javnog komunalnog poduzeća ”Vodovod” Bor Srđana J. (50) iz sela Luka i Dejana D. (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2). Tužiteljstvo u Zaječaru se oglasilo i priopćilo da je obojici određen pritvor, kao i da se prikupljaju dokazi za vođenje krivičnog postupka.

“Dejan D. je osumnjičeni da je službenim vozilom ‘Fiat panda’ u ulici Radomira Putnika udario u pješaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno s kolegom Srđanom J. tijelo djevojčice ubacio je u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ‘Starobanjskom putu’ kod Bora gdje su tijelo izbacili sa desne strane puta”, kaže izvor blizak istrazi.

Foto: Cropix

Kako navodi Blic, bezdušno je, jer su dvojica osumnjičenih za ubojstvo sakrili Danku u gepeku automobila smrti dok su istovremeno lagali njenog oca da je “nisu vidjeli”; Svirepo, jer su tijelo djevojčice bacili na divlji deponij, kao da bacaju smeće.

Kasnije se pojavila informacija da se jedan od osumnjičenih, Srđan J., vratio na deponij i prebacio tijelo djevojčice u blizini svoje kuće. Zato se od jučer, uz deponij, pretražuje i koliba Srđanove obitelji do koje je policiju odveo njegov otac. Radi se o nenaseljenom mjestu u blizini Luke odakle je osumnjičenik za ubojstvo malene Danke. Na terenu je velik broj policajaca. Otac osumnjičenog Srđana stigao je u pratnji pripadnika policije na mjesto gdje postoji šansa da bude pronađeno tijelo djevojčice. Policija intenzivno pretražuje i polja u selu Luka kod Bora, odakle je osumnjičeni za ubojstvo dvogodišnjakinje, a prekopavali su dvorište.

Tijelo malene Danke još nije pronađeno: Bacili su je na deponij kao da bacaju smeće

Komentari