Poznato mjesto i vrijeme komemoracije za Massima Savića

Facebook

Komemoracija za jedinstvenog i neponovljivog glazbenika koji je bio satkan od umjetnosti – Massima Savića održat će se u petak, 30. prosinca u 11 sati u zagrebačkom HNK.

Kako nam je potvrđeno na oproštaju od Massima, koji je preminuo jučer u 61. godini nakon kratke i herojske borbe s opakom bolesti, glazbom će se oprostiti njegovi bliski suradnici.

Njegova ekipa s kojom je odsvirao svoj posljednji koncert u Areni Zagreb 5. studenog, na pozornici HNK će odsvirati neke od Massimovih najvećih i njemu najdražih hitova i okupljeni će slušati instrumentale tih pjesama, jer Massimov vokal nitko ne može zamijeniti.

Posljednji ispraćaj će biti u Zadru, gradu njegove supruge Eni koji je Massimo zavolio kao svoj i često je isticao kako je obitelj njegove supruge i njegova obitelj, a vrijeme pogreba će biti poznato uskoro.



Njegova supruga i kći jučer su se od svog voljenog supruga i tate oprostile ovom emotivnom objavom: Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna”.

Massimovi obožavatelji od glazbenika se opraštaju i ispred dvorane Vatroslav Lisinski gdje mogu zapaliti svijeće.

Komentari