Priveden predsjednik gospićkog HDZ-a, prijavila ga supruga

Ilustracija: Ranko Suvar/Cropix

U Gospiću je u petak priveden voditelj Uprave šuma u tom gradu i predsjednik Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice te kandidat za gradonačelnika na prošlim izborima Mario Stilinović nakon što ga je, prema neslužbenim informacijama, supruga prijavila za prijetnju i nasilje u obitelji.

Ličko-senjski župan i predsjednik lokalnog HDZ-a Ernest Petry rekao je da je u Karlovačkoj županiji na sjednici Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija i da je o slučaju čuo iz medija. Upitan je li pokušao nazvati gospodina Stilinovića, odgovorio je nije i dodao da to ne bi bilo ni primjereno.

Rekao je da će se stranka znati postaviti u ovom slučaju, ako se dokaže osnovana sumnja.

– U slučaju da se sumnje pokažu osnovanima, pokrenut će se stegovni postupak pred časnim sudom. Čekamo što će reći Državno odvjetništvo, rekao je Petry.



Foto: Niksa Stipanicev/Cropix

Stilinovića je supruga prijavila za dva kaznena djela

Uskoro će se birati gradonačelnik Gospića, a upitan je li stranka kanila kandidirati Stilinovića Petry je odgovorio da nije još određen kandidat i da su se bavili parlamentarnim izborima, a sada se bave europarlamentarnim.

Prema pisanju medija, Stilinovića je supruga prijavila za dva kaznena djela nakon što je on nju prijavio zbog nametljivog ponašanja.

Komentari