PRONAĐEN MATEJ PERIŠ? Oglasio se otac Nenad: Jako mi je teško

Tom Dubravec/Cropix

OtacMateja Periša, Nenad Periš, potvrdio je za Telegraf.rs da ga je srpska policija obavijestila o tome da je u Dunavu kod Ada Huje pronađeno tijelo mladića, koje po opisu i garderobi odgovara njegovom sinu.

“Mora se još usporediti DNK, ali po odjeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja obitelj. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd”, rekao je Nenad Periš.

Više puta beogradskoj policiji stigle su dojave da je 27-godišnjak koji je nestao u Beogradu u noći s 30. na 31. prosinca negdje viđen, no one se nikad nisu pokazale točnima.

Tijekom pet mjeseci potrage, iz Dunava je izvučeno nekoliko beživotnih tijela, no niti jedno nije bilo Matejevo.Njegov nesretni otac Nenad mjesecima je čekao sina u srbijanskoj metropoli, a tek se nedavno vratio u Split gdje pokušava normalno nastaviti sa životom.

 

 

Komentari