Radić najavio veliki skup i bacio rukavicu velikim strankama: ‘Najlakše je pričati priče i bajke’

Vlado Kos/Cropix

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić najavio je veliki politički skup u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog. “Mi smo prošli kroz vatru i izašli puno čvršći i jači. Ići ćemo u nove pobjede!”, poručio je.

Radić je na društvenim mrežama najavio predizborni skup u Lisinskom. “Pozivamo sve u dvoranu Vatroslav Lisinski u subotu, 23. ožujka u 11 sati. Zbog pravila dvorane bit će potrebne prijave kako biste osigurali ulaznicu”, započeo je u objavi koju prenosi Domovinski pokret.

Istaknuo je kako su nedavno polučili uspjeh u Slavonskom Brodu skupom “Ustani i ostani”. “U zadnje četiri godine jedini tko je napravio veliki politički skup bio je Domovinski pokret u Slavonskom Brodu, skup ‘Ustani i ostani’ kojem je prisustvovalo 10.000 ljudi”.

Goran Mehkek/Cropix

‘Velike stranke se ne usude’

Napomenuo je kako se velike stranke ne usude napraviti takav skup. “Sve te velike stranke s velikim članstvom ne usude se napraviti takav skup. Živimo virtualnu političku stvarnost. Bacam svima njima rukavicu: ako ste tako veliki napravite skup da vidimo kolika vam je snaga”, bio je odlučan.



Rekao je i kako za organizirati takav skup treba imati realnu snagu. “Najlakše je pričati priče i bajke. Ni HDZ nije imao takav skup. Da biste imali takav skup morate imati članstvo i realnu snagu. Mail za prijavu [email protected] zbog ogromnog interesa za sudjelovanjem na skupu je blokiran. Ispričavamo se i radimo na otklanjanju poteškoća. Hvala na razumijevanju”, zaključuje se u objavi.

Anušić potvrdio: Vojni rok je u pripremi, postoji par prijedloga

Komentari