Radovi u Zagrebu: Privremena regulacija prometa kreće danas, evo gdje se neće moći voziti

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Iz Grada Zagreba objavili su koje privremene regulacije prometa počinju danas, u subotu, 14. siječnja.

Zbog radova sanacije prijelaznih naprava i izvanrednog održavanja južnog vijadukta Jadranskog mosta, od 14. siječnja do 1. travnja u 20 sati zauzimat će se zapadni kolnik. Promet će se odvijati po istočnom kolniku, dvosmjerno u dva prometna traka za svaki smjer.

Tijekom radova bit će onemogućeno kretanje pješaka i biciklista u zoni radova te će oni biti preusmjereni preko Savskog mosta.

Kako bi se izbjegla dodatna zagušenja prometa, iz Grada predlažu da građani koriste obilazni pravac Avenija Dubrovnik – Most Slobode odnosno Mosti Mladosti. Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.



Radovi će se odvijati i u Ulici Kruge. Na dijelu od Karašičke u smjeru sjevera otprilike 50 metara, zbog radova izmještanja javnog kanala, od 14. siječnja u 9 sati do utorka 31. siječnja u 8 sati, Kruge će biti zatvorene za sav promet.

Obilazni pravac je Ulica grada Vukovara – Avenija M. Držića – Slavonska avenija – Ulica Kruge (jug), odnosno Ulica grada Vukovara – Hrvatske bratske zajednice – Slavonska avenija – Ulica Kruge (jug).

Zatvoren i strogi centar
Zatvorena će biti i Frankopanska ulica, zbog potrebe smještaja miksera i pumpe za beton. Na dijelu od Ilice do Dalmatinske ulice, u subotu 14. siječnja od 7 do 17 sati, Frankopanska će biti zatvorena za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme radova su Ilica – Kačićeva – Prilaz Gjure Deželića – Frankopanska ulica.

Zbog potrebe smještaja auto-dizalice zbog izvođenja radova na montaži krana na Trgu Josipa Jurja Strossmayera ispred kućnog broja 2, istočna se strana Trga u subotu, 14. siječnja, biti zatvorena za sav promet, i to od 7 do 14 sati.

Obilazan pravac je Boškovićeva – Trg N. Š. Zrinskog – A. Hebranga – Preradovićeva – Baruna Trenka – Trg kralja Tomislava.

Iz Grada upozoravaju na moguće prometne teškoće, ali i mole građane za strpljenje i razumijevanje.

Komentari