Rakar rekao da je Plenković korumpiran. HDZ-ovac Habijan: ‘Lijeva gerila očajnički djeluje i pokušava nametnuti lažne etikete’

Foto: Željko Hajdinjak/Cropix

Financijski forenzičar, poslovni savjetnik i IT stručnjak Marko Rakar na svom je blogu komentirao skrivanje dividende Gordana Grlića Radmana te je objasnio što je sve korupcija, a po njegovim definicijama korumpiran je i premijer i šef HDZ-a Andrej Plenković.

“Ova država će na kraju, kada se bude radio obračun, zapamtiti Plenkovića kao predsjednika vlade koji je bio korumpiraniji, karakterno kvarniji i veća štetočina od Ive Sanadera”, napisao je Rakar.

Habijan: Rakar je korumpirani “analitičar”
Saborski zastupnik HDZ-a Damir Habijan je u svom odgovoru poručio da je Rakar “korumpirani ‘analitičar'”.

“Čim je Andrej Plenković jučer predstavio paket mjera koji građanima sprječava višestruki rast cijene struje i smanjuje cijene proizvoda – lijeva gerila očajnički djeluje i pokušava nametnuti lažne etikete o korupciji. Ovaj put preobučena u ‘neovisnog analitičara’ i ‘stručnjaka’ M. Rakara.



Političkog aktivista koji druge lažno optužuje za korupciju, a sam duguje objašnjenja o vlastitim sumnjivim poslovnim aranžmanima. U svojoj analizi je precizan i argumentiran kao i kad je prognozirao da će Bernardić postati premijer na izborima 2020. godine.

Korumpirani ‘analitičar’ očito lobira da mu frendovi s ljevice dođu opet na vlast pa da krene s novim nabavama”, piše Habijan.

Komentari