Raspisana tjeralica za Grkom, uskoro i za još pet Boysa! Policija pregledava snimke: “Identificirali smo ih”

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Grčka policija još pokušava otkriti tko je ubio 29-godišnjeg navijača AEK-a Michalisa Katsourisa tijekom huliganskih nereda koji su se dogodili u Ateni prije više od tjedan dana.

 

Kako prenosi grčki portal Star, bit će izdane tjeralice za još nekim hrvatskim i grčkim huliganima, budući da je poznato da nisu uhićeni svi koji su sudjelovali u neredima koji su se dogodili 7. kolovoza. Prema pisanju Stara, već je raspisana tjeralica za grčkim optuženikom inicijala A. D., čija umiješanost u nerede proizlazi iz njegovih objava na društvenim mrežama, gdje tvrdi da je sudjelovao u incidentima i da ga vlasti traže.

Grčki mediji pišu da se danas očekuje i raspisivanje tjeralica za nekoliko Hrvata koji su identificirani preko vozila koje je policija zaplijenila. Kako prenosi Star, riječ je o 4 do 5 novih tjeralica. Vlasti će, piše Star, pokušati utvrditi i tko su ljudi iz Grčke koji su dočekali i “naoružali” hrvatske huligane, prenosi Index.



Grci objavili snimke zadnjih trenutaka ubijenog navijača
Grčki portal Protothema objavio je jučer snimke posljednjih trenutaka ubijenog AEK-ovog navijača Michalisa Katsourisa.

Pišu da policija ima nekoliko snimki koje analizira, a preko kojih pokušava shvatiti tko je i kako ubio 29-godišnjeg Grka.

Komentari