Rat se nastavlja! Mlinarić brutalno udario na premijera: Usporedio ga sa majorom koji ga je tukao u logoru

Foto: Facebook

Član Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe, svoje je najnovije Facebook obraćanje naslovio sa “Kako se duh majora Medića naselio u Plenkovića”. U svojoj objavi se čudi i pita “zbog čega premijer tako žestoko napada nevinog Damira Markuša“:

“Cijelu noć sam razmišljao o tome jer to je bila mržnja koju sam već negdje vidio. I to znate gdje: To je onaj cinizam i podsmjeh koji sam nedavno doživio svjedočeći protiv majora Medića koji me maltretirao u logoru! Isti je duh bijesa i prezira izbijao jučer kod Plenkovića. Ista onakva mržnja i želja da me uništi samo da bi mogao.”

Privatna arhiva

“Plenković se osvećuje isto kao Medić”

Ćipe je potom objasnio i zašto je to tako:



“Kreće osveta za Vukovar, jer mu nije uspjela operacija devastacije Dana sjećanja. Stoga je bijesno i luđački krenuo na Markuša – ali ne radi Markuša. Nego, sad kreće progon Poula Nicoliera, i njegove mame. Osvećuje im se jer nisu htjeli dalje ići protiv Vukovara, onako kako se Medić nama osvećivao jer je slomio zube na Vukovaru kao i ovaj divljak.”

U svojoj objavi je otkrio kako ga je još nešto zaintrigiralo.

Premijerov izraz lica usporedio sa onima koji su razarali Vukovar
“Dok me gledao s tom mržnjom, došlo mi je da sam već negdje vidio takav izraz lica i mržnju: To je zapravo bijes kakav su imali oni koji su razarali moj grad. Ali s tim se i sve drugo slaže: Jeste li ikada vidjeli ili naslutili i najmanji izraz iskrenog poštovanja prema hrvatskim braniteljima, divljenje njihovom herojstvu, zahvalnost za žrtvu koju smo podnijeli? U sam vrh vlasti ušuljala se zvijer koja ždere sve što je nama sveto. Ali, ne čini on to zato što ne zna, ili što nije sposoban. Nego zato što ne cijeni naš nacionalni identitet, našu povijest ni Domovinski rat.”

Mlinarić zaključuje kako Plenković Pupovca “nije uzeo za partnera zato jer nije imao koga, nego jer slično misle.”

“Ne boji se terorizma, nego naroda”
“Ne prezire on Markuša zbog događaja na Markovom trgu, nego jer su takvi heroji kao on svjedoci njegovih izdaja. Nije on zatvorio Markov trg zato da bi se branio od terorizma, nego da bi se branio od naroda. Nije uzeo Medveda, Deura, Đakića i Milasa zato što voli branitelje, nego da bi ga oni branili od branitelja. Oni su tu da, kad ga, kao ja i slični budemo prozivali – da ih pusti kao pse da nas napadaju i kritiziraju.”

Zato je, tvrdi Ćipe, osmislio operaciju Vukovar:

“Htio je razvodniti i demotivirati Kolonu sjećanja. Zato u njegovoj režiji Pupovac baca vijence u Dunav, zato ponižava Hrvatsku vojsku koja se mora pokloniti žrtvama za koje nije kriva; zato se ne da HOS-u u Knin, i zato sve ovo. Zato sve ovo, i zato onakav očajnički bijes. No, prepoznali smo i prozreli na vrijeme. Ali, ne znaš ti Plenki što je Vukovar! I dobro je što ne znaš.”

 

Komentari