Ratni zločinac Kapetan Dragan: Svakome srbomrscu ću nanijeti zlo, ako mi se pruži prilika

Vojko Bašić/Arhiv/Cropix

Ratnog zločinca Dragana Vasiljkovića ugostili su na Kurir televiziji, gdje je zaprijetio svima koji ga nazivaju ratnim zločincem.

“Ja sam zločinac za svakog srbomrsca, ja mu mislim zlo i ako mi se pruži prilika, nanijet ću mu zlo. Tko god me nazove ratnim zločincem je srbomrzac. Ponosan sam na to da je u ovom strašnom ratu, pod mojom komandom, bilo jako malo žrtava”, rekao je ratni zločinac, osnivač zloglasne paravojne jedinice Kninži, pa opisao kako se priključio agresiji na Hrvatsku.

“Bio sam odan vojnik, smatrao sam da mi je obaveza informirati svoju državu Australiju da se želim uključiti u ratni sukob. Otišao sam tamo i nisam dobio ni dinara za to, sve je to bila moja volja”, rekao je zločinac, piše 24sata.

Podsjetimo, ratni zločinac Dragan Vasiljković (65) poznatiji kao kapetan Dragan, bio je jedan od tvoraca Knindži i drugih paravojnih postrojbi koje su činile zvjerske zločine na području tzv. Krajine. Taj paravojni zapovjednik odslužio je kaznu od 13,5 godina zatvora zbog ratnog zločina u Kninu i Glini tijekom Domovinskog rata.



 

Komentari